keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

ITALIALAINEN TAKAPYÖRÄN IRROTUS

Italialainen takarenkaanvaihtolaulu menee näin:

Tässä on Vespa, jossa on takapyörä, jonka irrottaa Timppa.

Tässä on Vespa, jossa on takapyörä, jota sitoo pulttiviisikko, jonka irrottaa Timppa.

Tässä on Vespa, jossa on takapyörä, jota sitoo pulttiviisikko, jonka peittää ripustustuki, jonka irrottaa Timppa.

Tässä on Vespa, jossa on takapyörä, jota sitoo pulttiviisikko, jonka peittää ripustustuki, jota junnaa pyöränmutteri, jonka irrottaa Timppa.

Tässä on Vespa, jossa on takapyörä, jota sitoo pulttiviisikko, jonka peittää ripustustuki, jota junnaa pyöränmutteri, jota panttaa kolmekin pulttia, jotka irrottaa Timppa.

Tässä on Vespa, jossa on takapyörä, jota sitoo pulttiviisikko, jonka peittää ripustustuki, jota junnaa pyöränmutteri, jota panttaa kolmekin pulttia, jotka on pakoputken takana, jonka irrottaa Timppa.

Tässä on Vespa, jossa on takapyörä, jota sitoo pulttiviisikko, jonka peittää ripustustuki, joka roikkuu
iskunvaimentimessa, ja jota junnaa pyöränmutteri, jota panttaa kolmekin pulttia, jotka on pakoputken takana, jonka pultit on katteen alla, jonka irrottaa Timppa.

Tässä on Vespa, jossa on takapyörä, jota sitoo pulttiviisikko, jonka peittää ripustustuki, joka roikkuu iskunvaimentimessa, ja jota junnaa pyöränmutteri, jota panttaa kolmekin pulttia, jotka on pakoputken takana, jonka pultit on katteen alla, joka aukeaa hylsysarjalla, jota käytti Timppa. 

Siispä katteet sivuun, pakoputken kiinnitys irti, ripustustuen mutterit irti, pyöränmutteri irti, iskunvaimentimen vääntöirrotus, pyörän pulttiviisikko irti - näin pyörän irrotti Timppa.

Huomenna kenties toinen säkeistö:

Tässä on Vespa, jonka takapyörä on irti.

Tässä on Vespa, jonka takapyörä on irti, ja jonne kierretään pulttiviisikko, jotka asensi Timppa.

Tässä on Vespa, jonka takapyörä on irti, ja jonne kierretään pulttiviisikko, joka peitetään ripustustuella jonka asensi Timppa.

Tässä on Vespa, jonka takapyörä on irti, ja jonne kierretään pulttiviisikko, joka peitetään ripustustuella, jonka sitoo pyörän pultti ja jonka asensi Timppa.

Tässä on Vespa, jonka takapyörä on irti, ja jonne kierretään pulttiviisikko, joka peitetään ripustustuella, jonka sitoo pyörän pultti ja jonne väännetään iskari kiinni jonka asensi Timppa. 

Tässä on Vespa, jonka takapyörä on irti, ja jonne kierretään pulttiviisikko, joka peitetään ripustustuella, jonka sitoo pyörän pultti ja jonne väännetään iskari kiinni, ja joka kiinnitetään kolmella pultilla jotka asensi Timppa. 

Tässä on Vespa, jonka takapyörä on irti, ja jonne kierretään pulttiviisikko, joka peitetään ripustustuella, jonka sitoo pyörän pultti ja jonne väännetään iskari kiinni, ja joka kiinnitetään kolmella pultilla, joka peitetään pakoputkella, joka on kiinni kolmella pultilla jotka asensi Timppa. 

Tässä on Vespa, jonka takapyörä on irti, ja jonne kierretään pulttiviisikko, joka peitetään ripustustuella, jonka sitoo pyörän pultti ja jonne väännetään iskari kiinni, ja joka kiinnitetään kolmella pultilla, joka peitetään pakoputkella, joka on kiinni kolmella pultilla, ja joka myös kiinnitetään katteen alle jotka asensi Timppa. 

Tässä on Vespa, jonka takapyörä on irti, ja jonne kierretään pulttiviisikko, joka peitetään ripustustuella, jonka sitoo pyörän pultti ja jonne väännetään iskari kiinni, ja joka kiinnitetään kolmella pultilla, joka peitetään pakoputkella, joka on kiinni kolmella pultilla, ja joka myös kiinnitetään katteen alle yhdellä kunnon mutterilla jonka asensi Timppa. 

Huh. Sokalla en saivarrellut. Sellainen piti kiinni pyörän mutteria, joka sitoi ripustustukea, joka peitti pyörää joka oli.... :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti